Ullared (eller: Max 8 galgar)

Japp. Ullared. Där tillbringade jag helgen tillsammans med sex trevliga (läs: halvgalna) tjejer! Vi hade hyrt stugor och körde en "2-dagarsshopping". Det behövdes! Jag hade ju missat nästan hälften på lördagen! ;)

Jag är dock inget riktigt Ullareds-fan. Jag åker inte dit och tokhandlar flera gånger om året bara för att det är billigt. Jag handlar det jag behöver. Och absolut inget mer. Nej, nej. För visst behöver man väl en orange brödkorg i tyg? Jag kan i alla fall inte förstå hur jag har klarat mig utan en så länge! :P Och nu när jag äntligen har en så känns mitt liv mycket bättre! Nej, nu ljög jag... Livet är faktiskt inte ett dugg bättre, men brödkorgen är fin! :D 

Jag mår bra av att shoppa! Och även av känslan att KUNNA shoppa utan att behöva snåla med varenda krona. Självklart blev det mest saker till sötmonstret, (han fyller ju snart år), men även en hel del till mig och till och med några plagg till sambon. Jag kände att jag var tvungen att ge honom nåt när jag nekat honom att följa med. ;)

Det var riktigt skönt att hitta på något eget en helg. Egentligen tycker jag att jag tillbringar alldeles för lite tid med sötmonstret eftersom jag jobbar så dumma tider, men ibland måste man dock "bara vara" oxå.  

De sex tjejerna jag var där tillsammans med har jag träffat genom ett forum på internet. (Förutom min syster som oxå var med.) Det är ganska häftigt att man kan träffa människor som man trivs så bra tillsammans på ett sånt sätt. (Just det ja, jag träffade visst min sambo genom samma forum...)  Och det är helt otroligt hur ett gäng gamla tjejer (eller unga tanter... ;) ) kan hitta så mycket urfåniga saker att skratta åt. Det är inte ens lönt att försöka återberätta. Ingen skulle förstå... :P


Linda - "Max 8 galgar" :D


RSS 2.0