Första passet!

Nu har jag gjort mitt första pass på Curves. Jag tänkte skrivit genomlidit mitt första pass, men så var det faktiskt inte! Det var kul! Faktiskt jättekul! :D Så om jag börjar gnälla så finns det svart på vitt att jag tyckte att det var jättekul efter första gången! ;)

Ett extremt kort blogginlägg, men så får det bli idag! Ska duscha nu!


//Linda - tränad!

Snart jul!

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig... För bara några år sen var jag verkligen ingen "julmänniska". Jag tyckte det var mest stress hela julafton och man skulle hinna träffa så många som möjligt. Inte min grej alls. Det hör troligen ihop med mina år som deprimerad. Då var allt sånt jobbigt. Kalas, släktträffar i största allmänhet och julfirande i synnerhet... Det var jättejobbigt när nån frågade hur jag mådde, och det var lika jobbigt om ingen frågade utan bara låtsades som inget.

Men nu mår jag bra, har ett jobb jag trivs med och en underbar "egen" familj! Så nu är det jätteroligt med jul! Helt plötsligt blev det till och med kul att julpynta! Jag, som tidigare har haft ett väldigt lågt antal tomtar, gick iväg till torget och köpte tomtar för flera hundra... Jag var även "tvungen" att åka till IKEA och köpa en röd matta och röda filtar till tv-rummet... Även balkongen är julpyntad och vi har till och med ett pepparkakshus!!! (Jag ville att sambon skulle vara delaktig vid dekorationen av huset så det står KTM på taket, men det gör inget! ;) )

Lite bilder från årets jul på "Plaza de la Mandolin":








//Linda - nu med julstämning! :D

Curves

Jag ska börja träna! Jag!?! Hallå? Fattar ni eller? Träna!!! Oj oj oj... Jo, det är sant. Idag har jag varit på ett första besök på Curves här i Frölunda. Det verkar vara ett trevligt ställe! Dom gjorde en slags "hälsoprofil" där dom räknade ut kroppsfett och så, men det behöver vi inte prata om... Hur som helst så ska jag börja träna! ;) Dom hjälper även till att sätta mål så det är lättare att se vad man strävar mot. Jag ska dit första gången på måndag och får då en genomgång av alla maskinerna. För bästa resultat så bör man träna 3 ggr/vecka. Det är bara 30-minuterspass så det borde jag kunna fixa. Det är även Drop In så man kan gå dit när det passar! Kanon!

Gud vad positiv jag låter... Antar att jag försöker peppa mig själv!

Här kan ni läsa mer om Curves om ni vill: www.curves-sverige.se


//Linda - Curvesmedlem!

RSS 2.0