Så dåligt...

Ibland undrar jag vad det är som gör att vissa saker blir så hysteriskt roliga? Jag vet med mig att jag har väldigt "dålig" humor i vanliga fall. Jag älskar ironi och gapskrattar åt fräckisar. Ju grövre desto bättre typ... :blush:
 
Nåt annat som jag inte kan sluta skratta åt är dessa sjungande hästar. Det är så himla dåligt, fult och gräsligt men jag skrattar hysteriskt!
 
Förstår inte varför jag berättar detta... Det är ju inget att vara stolt över direkt. Nästan pinsamt! Men jag bjuder på det! ;p Skratta åt mig, med mig eller inte alls! Helt valfritt!
 
//Linda - om det fanns pris i dålig humor borde jag få det... ;)

Överbevisad!

Jag hade fel! Jag misstog mig! Hade inte rätt alltså! Det finns tvättservettsförpackningar (kära nån vilket långt ord! Kan vara nåt till "Hänga gubbe"!) med annat antal tvättsevetter än 72! Bra att veta va? ;)

Bildbevis:

 

//Linda - ej felfri!


Mjölk

Jag kan bara inte låta bli... Sötmonstret kommer säkert hata mig för detta en dag, men jag får leva med det. Han lär säkert hata mig till och från av andra anledningar oxå... ;)
 
Det lilla sötmonstret har den sista tiden blivit väldigt bröstfixerad... Jag hade ingen aning om att det började så långt ner i åldrarna. :p Jag har talat om för honom att han drack mjölk från mina bröst när han var bebis och detta är tydligen nåt han funderar mycket på. Härom dagen (veckan?) kom han och satte sig i mitt knä och "låtsasåt" från mitt bröst. Jag sa till honom att sluta för det är bara bebisar som får dricka mjölk där.
 
Sötmonstret: Jag drack mjölk där när jag var bebis.
Jag: Ja, det gjorde du.
S: Massor av mjölk!
J: Ja visst! Jättemycket. (Det är ju visserligen inte sant, fanns nästan inget då det begav sig, men det bryr ju inte han sig om... )
S: Var det grön mjölk mamma?
 
 
Tja, vad säger man...
 
 
//Linda - Mamma Mu? ;)

Sockerkick...

Om man äter pannkakor med sylt till middag. Och om man låter sötmonstret ta sylt själv. Nästan precis hur mycket han vill. (Alltså sötmonstret som inte gillar godis, glass, kakor, bullar, saft, annan söt dricka eller nåt annat som hamnar i kategorin "onyttigt".) Om man gör det så kan man räkna med att ovan nämnda, godishatande sötmonster får nåt som kan kallas för sockerkick. Och då tar läggningen liiiiiite mer än 10 minuter... :rolleyes:
 
Pannkakor med sylt kommer från och med nu endast ätas till lunch...
 
 
//Linda - man lär sig nåt varje dag! :D

Tävlar!

Jag är med och tävlar på Tant Skarps blogg! Kanonfina smycken står på spel! Reglerna för att vara med och tävla finns, av fullt förståeliga skäl, i hennes blogg... Det ni! ;)
 
Jag tycker egentligen inte att nån annan borde vara med och tävla för då blir det ju svårare för mig att vinna, men å andra sidan blir det liksom ingen sport då heller. Så ni får väl vara med om ni vill då... ;p
 
 
//Linda - tävlingssugen!

Rolig app!

Jag gillar verkligen min iPhone! Man kan göra nästan allt med den! Tyvärr verkar det inte finnas nån app som kan fixa kaffe, men i övrigt finns nog inget mer att önska! ;) Senaste appen jag har fixat hem heter Pic Collage och med den kan man göra skojiga/fina bildcollage. Hörs nästan på namnet... ;p

Några exempel:

 
 
Hoppas inte mina fb-vänner blir trötta på mina collagesammanfattningar (himla långt ord...) som jag delar med mig av då och då! Typ några om dan... :blush: Det är ju så kul att göra dom! Man kan ändra bakgrund, typsnitt, ramar runt bilderna och en massa annat! Jag lugnar säkert ner mig när nyhetens behag har lagt sig! Kanske... :cool:
 
//Linda - störig?

Nåt fel...

Idag var jag och sötmonstret på Rasta i Vårgårda och åt. Jag äter lite fortare än monstret så jag hade tid att se mig omkring medan han åt. Satt precis bredvid glassfrysen och kollade vad det fanns för glassar medan monstret tvångsmässigt, som vanligt, åt upp varenda smula på tallriken. Det fanns en himla massa goda glassar men jag köpte ingen. Jag vågade helt enkelt inte. Inte efter att ha upptäckt detta:


Vaddå missvisande namn? "Hallondröm" - Vaniljgräddglass med blåbärssylt. (Enligt omslagspappret är det dock hallonsorbet, men hur ska man veta vad som är sant?) Nä, ingen glass för mig! Marianne-glass lät annars väldigt gott men fy vilken besvikelse om det varit nåt helt annat än mint och choklad i liksom...

 

//Linda - feg! ;)


En bok...

I fredags skulle jag köpa en bok. Eventuellt två...

Det gick sådär... ;)

Hemskt vad dåligt fotot blev... :(

För er nyfikna:

Silhuetten av Christina Larsson

Flickan från tjugotalet och En mini-shopaholic i mammas fotspår av Sophie Kinsella

Min bästa väns dotter av Dorothy Koomson

 

//Linda - så kan det gå!

 


RSS 2.0