Önskar...

Ibland önskar jag mig ett nytt jobb... Ett jobb där man får och kan göra det man är bra på, utan att andra lägger sig i. Ett jobb där man är uppskattad för att man gör sitt bästa varje dag, och för att man ger allt och lite till för att tillgodose allas behov. Ett jobb där man slipper onödigt kritiska ögon och obefogade klagomål. 

För det allra mesta älskar jag mitt jobb! Men ibland, bara ibland, önskar jag mig ett helt annat jobb... 

//Linda - "suck"

Nåt fel?

Jag tror jag är sjuk... Jag ska berätta, men det är nog bäst att ni sitter ner... ;)

Igår fick jag ett ryck och rensade ur för små kläder ur sötmonstrets garderob. Ingen stor grej egentligen, men när jag sen vek allt och fotograferade och lade ut bilderna på fb för att sälja kläderna, istället för att knöla ner det i en säck och bära upp det till vinden, insåg jag att det nog var nåt fel på mig. Jag försökte förtränga det genom att åka och shoppa lite nytt till honom. För att fylla på garderoben igen liksom... Det fungerade en liten stund. 

Sen diskade jag det som behövde diskas, plockade ur diskmaskinen, vek rena kläder och lade in dom i garderoben, flyttade mina glas till det ommålade vitrinskåpet, gjorde våfflor till sötmonstret och snyggade till i köket. Plockade och fixade hela dagen. 

Idag bäddade jag sängen, och sen hör jag mig själv säga till sötmonstret: "Från och med nu ska vi försöka ha det fint och i ordning här hemma! Det är så mycket trevligare att ha fint omkring sig!" Sötmonstret tittade förskräckt på mig och sa: "Varför det?" Det såg ut som att han funderade på vem jag var och vad jag hade gjort med hans vanliga, stökiga mamma. Det var då jag insåg att jag nog är riktigt sjuk... 

Har för övrigt omorganiserat i köksskåpen idag oxå. Ett skåp fick en massa plats över när glasen flyttade "hem". 

Hjälp... Vad är det som händer med mig?!?

//Linda - i ny skepnad, så länge det nu varar... ;)



RSS 2.0