Aj...

Jag tror jag har fått ryggskott. Eller, jag är väl ganska säker. Vad skulle det annars vara liksom? Men eftersom jag inte har haft det förut kan jag ju inte vara 100% säker!

Hur jag fick det? Ja, jo, jag vet inte hur jag ska berätta... Jag är just nu i den perioden i månaden när vissa klädesplagg behöver skyddas lite extra... Jag skulle lägga i skydd i det aktuella klädesplagget och sen kunde jag inte räta på ryggen... Typ så gick det till... Tja, ni fattar... 

Så nu ligger jag på spikmattan och har tagit både Alvedon och Ipren och hoppas på att det är ett enkelt litet ryggskott som går över på nån timme! Man måste tänka positivt! ;-) 


(Bild från Google.)

Linda - tillfälligt ur funktion

Vad är en bra bok?

För mig är en bra bok en bok som berör. Som får mig att känna, tänka, skratta och gråta. Och som kan få mig att släppa tankarna på allt annat och låta mig dras med in i en annan värld. 

Idag har jag läst en sån bok. Jag läste några sidor i går kväll och fortsatte direkt när jag vaknade. Vid tvåtiden var boken utläst och jag satt med tårar rinnande över mina kinder... 

Jag kan inte med ord beskriva hur bra den var, men det var en av de absolut bästa böcker jag har läst. Och jag har läst många... 

Som alltid när jag har läst ut en riktigt bra bok känner jag en slags sorg. Jag vill inte att den ska vara slut... Så nu sitter jag här och sörjer. Och känner. Och gråter. Över en bok... Tänk vad det är underbart att kunna känna så mycket! 



//Linda - känner... 


2013-En tillbakablick

2013 gick väldigt fort... När jag tänker tillbaka känns det konstigt att så mycket har hänt.

Januari: Mitt förhållande tog slut. Skitjobbigt på alla sätt och vis. Jag mådde skit, rent ut sagt. 

Februari: Försökte leta lägenhet, men det är inte så himla lätt i Göteborgsområdet... Jobbade och fick en ny kollega som visade sig vara min bästa vän! 

Mars: Levde i nån slags bubbla. Bodde fortfarande kvar med nu mera exet. Gick hyfsat men var självklart inte optimalt. 

April: Flyttade äntligen och började "landa". 

Maj: Försökte tillsammans med exet att göra separationen så bra för sötmonstret som möjligt. Han tog det förvånansvärt bra. Var på bästa vännens/kollegans underbara bröllop! 

Juni: Började med varannan veckas-boende för sötmonstret. Livet blev genast lite enklare! För alla inblandade! 

Juli: Semester! Underbart väder hela sommaren = mycket sol och bad! Kände äntligen att jag mådde BRA! 

Augusti: Jobb så klart. Ny barngrupp vilket alltid blir lite jobbigt! 

September och oktober: Öh? Va? Var tog dom vägen? 

November: Gjorde äntligen klart mina gamla examinationsuppgifter som släpat efter pinsamt många år! 

December: Sjuk... Och lite jobb. Jul utan sötmonstret, vilket gick bättre än jag trodde. Nyår med snyggaste killen! 


Tänk att ett år som börjar så tråkigt ändå kan bli så bra! 

Jag mår bättre än jag gjort på många år! Så även om separationen var jobbig, tråkig och gjorde att jag mådde skit så är den nog på en andraplats gällande bra saker som hänt 2013. 

Första platsen? Att lära känna min bästa L såklart! Min bästa vän och räddande ängel! Utan henne hade jag antagligen inte varit där jag är idag! 

//Linda - lycklig! 

RSS 2.0