Jag mår bra!

Japp! Så är det! Det har gått ca ett halvår sen mitt förhållande tog slut, och snart fyra månader sen jag flyttade. Och nu kan jag, helt ärligt, säga att jag mår bra!
 
Visst är det stunder när det känns jobbigt, men dom stunderna blir färre och färre och även kortare och kortare. Jag är inte arg och inte bitter, men ibland kommer en känsla av sorg över mig. Sorg över att det inte blev som jag hade tänkt mig. Sorg över att inte få träffa monstret varje dag. Sorg över allt vi skulle gjort som inte blev av. Den känslan kommer nog alltid finnas, mer eller mindre, så det är väl bara att lära sig leva med den. 
 
Men jag mår bra! Och det är för jäkla härligt! 
 
 
//Linda - har landat! 

Det krävs inte så mycket...

När det gäller att roa monstret krävs det inte så mycket! Det räcker att åka till mormor och morfar och bara vara! Att det var kanonfint väder nästan hela tiden gjorde ju inte saken sämre!
 
När vi åkte hem i söndags (efter en vecka på "landet") frågade jag vad han tyckte var roligast under den gångna veckan. "Allt!" fick jag till svar! 
 
Vad han har gjort? Tja, badat, sprungit naken, badat, lekt med kusin, sysslingar och grannbarn, "kört" traktor, skruvat, badat, tittat på kycklingar, badat och cyklat. Det blev mycket bad... ;-)
 
 
Och när monstret är nöjd och glad är jag nöjd och glad! Win-win liksom! 
 
//Linda - semesternöjd! 

RSS 2.0