Samtal!

Fullständigt normalt samtal hos Linda med sambo:

Sambon: Jag vill ha en "padda".
Jag: Det vill du inte alls.
S: Jo, det vill jag.
J: Jag vill ha en katt.
S: Men så kan du väl inte säga?
J: Jo, det går alldeles utmärkt!
S: Men det är ju inte samma sak. Du fattar att jag inte menar en riktig padda va?
J: Ja, men jag vill ha en katt.
S: Men om jag får en padda genom jobbet då?
J: Ja, då vill jag ha en katt!
S:
*skratt* Men du är ju helt dum i huvudet! 
J: Ja, men jag vill i alla fall ha en katt! Jag trodde vi diskuterade vad vi ville ha? Du vill ha en padda och jag vill ha en katt. ;)

Logiken är glasklar eller? :P


//Linda - vill verkligen ha en katt!

Den där dillen...

Att jag aldrig lär mig... Jag ska ju inte äta dill! Det slår aldrig fel. Jag får alltid huvudvärk när jag har ätit dill i någon form. Igår var det dax igen... Då var det den årliga kräftskivan i min hemby. Och kräftor kokas ju som bekant i dill. Och inte nog med det! Det fanns även dillchips, som jag så klart var tvungen att smaka på... Dubbelt dillintag alltså...

Efter midsommar brukar jag oxå få huvudvärk. Då kokas ju färskpotatisen ihop med dill, och potatis vill man ju ha. Och dillchips är ju vanligt förekommande på de flesta fester, och det slår nästan aldrig fel. Huvudvärken kommer dagen efter som ett brev på posten!

Jag antar att det är fler som gjort den här kopplingen och jag undrar: Varför är det så himla svårt att låta bli dillen?!?

För inte kan väl huvudvärken ha något att göra med alkohol? Näe, det verkar långsökt! Klart det är dillens fel! :P


//Linda - dille på dill! ;)

Spökvatten

Den som kom på ordet/benämningen/uttrycket spökvatten borde få nåt slags pris! Ni vet vad spökvatten är va? När man har druckit mjölk och sen dricker vatten i samma glas så blir ju vattnet svagt vitfärgat = spökvatten.

Detta är ett helt fantastiskt påhitt! Jag antar att den som kom på det arbetade på en förskola. Där är det ju helt nödvändigt att använda sig av det uttrycket har jag märkt. Barn har ju en förmåga att inte kunna nöja sig med antingen mjölk eller vatten, och vill dom då ha mjölk först och sen vatten och ingen hade kommit på spökvatten så hade det blivit ett himla springande till vattenkranen för att skölja ur glas. Nu fyller man gladeligen på vatten i det urdruckna mjölkglaset och det är alltid nån som glatt utbrister: Spökvatten! :D Underbart!

Även sötmonstret har tagit till sig detta uttryck. Utan hjälp hemifrån. Alltså används det även på hans förskola vilket jag är glad för! Han har dock inte riktig koll på hur det går än. Han tycker att ett kladdigt glas, som man knappt ser igenom, gör spökvatten... ;)

Själv vägrar jag att dricka spökvatten... Det är ju jätteäckligt!!! :P


//Linda - kräsen! :P

Den där speldjävulen...

Ja, jag erkänner... Jag har drabbats av speldjävulen... Igen... :( Men nu är det inte FarmVille genom Facebook eller nåt annat på datorn. Nu är det i telefonen. Suck... Wordfeud heter det och det är som Alfapet, som säkert de flesta vet vad det är. Av nån konstig anledning är det mycket roligare i telefonen? Kanske för att man har med den hela tiden och kan spela lite när det passar. Som på toaletten på jobbet eller hemma, när man nattar sötmonstret eller när man åker buss eller spårvagn. Himla smidigt! ;)

Så alla ni som har en sån där bra telefon där man kan lägga till appar, lägg till Wordfeud och spela med mig! Mimms75 kallar jag mig där!

(Jag är lite smått beroende av Angry Birds oxå, men det börjar bli bättre så det behöver vi inte prata mer om... ;) )


//Linda - I <3 My iPhone! :P

RSS 2.0