Vad är det för fel på fika?

Alltså helt vanlig fika? Är det "ute" eller? Nu ska det tydligen vara "gofika". Är inte all fika god? (Eller nä, det är den såklart inte. Smaken är ju olika, men man väljer väl själv vad man vill ha till fika och då antar jag att man väljer nåt man tycker är gott. Eller?)
 
Eller är "gofika" nåt utöver vanlig fika? Bakelser? Tårta? Extra gott kaffe? Eller extra "goa" kompisar som man fikar med? Vad har jag missat? :question:
 
Tråkfika?
 
Gofika?
 
Snålfika?
 
Knäckefika?

Ja, jag har då ingen aning!
 
 
//Linda - knäckefikare! ;)
 
(Bilderna är hittade på google!)

Mest bilder!

Jag har tagit en hel del kort under semestern och många av dom har blivit till kollage! Här kommer några! (Klicka på dom så blir dom större!)
 
 
Cykling är en populär aktivitet!
 
Vi var i Varberg några dagar!
 
Kikade runt lite på Varbergs Fästning.
 
Sötmonstret gillar att hoppa!
 
Kräftmetespremiär för både sambon och sötmonstret!
 
En tur till Skara Sommarland hann vi oxå med!
 
Och självklart Liseberg!
 
Kättilsröds 4H-gård har oxå fått besök av oss!
 

Ja, det var lite av vad vi har hunnit med i sommar!
 
Nu har verkligheten, med den ganska trivsamma vardagen, kommit ikapp oss! Fullt upp på jobbet med nygamla kollegor, ny barngrupp och ny avdelning! Sötmonstret har blivit "stor" och har börjat på 3-5årsavdelning. Han tycker att det är roligt men han har nog många tankar som far runt i huvudet. Han sover dåligt på nätterna och vill vara nära oss. Madrass på golvet i hans rum där jag eller sambon sover hoppas vi är lösningen på det "problemet"! Vi har försökt med att ha honom mellan oss i vår säng men det går inte. Han sparkas, snurrar och kan inte alls ligga stilla. Det har slutat med att jag har lagt mig på soffan... Inte så skönt i kroppen. :( Det blir jobbigt för oss alla när nattsömnen strular. Sover inte monstret sover ingen... ;)
 
 
//Linda - i behov av sömn...
 
 
 
 
 
 

Låt mig få presentera...

min nya bil!
 
 
Eller ny och ny... Det är en -98:a. Men med tanke på att mina tidigare bilar varit från -86 och -88 så känns den som fabriksny ungefär! Otroligt lyxigt att ha egen bil igen. Jag kan lätt sova en halvtimme längre på morgnarna och kan hämta sötmonstret tidigare på eftermiddagarna! Jag och sambon slipper (försöka) samsas om den andra bilen (jag får, under protest, låna den ca en gång var tredje måndag...) och alla är nöjda och glada! Det blir liksom en win-win-win-situation! ;)
 
Nån som har nåt bra förslag på vad den kan heta? Bilar måste väl ha ett namn? Känns inte som att bokstäverna GWB ger så många bra namnmöjligheter. Nåt kort och bra vore önskvärt! Sötmonstret tycker den ska heta Rio. Varför vet jag inte men hur som helst så tycker jag inte att det passar! ;p
 
Så vad kan man kalla en brun (koppar-/bronsfärgad) Nissan Micra? Förslag mottages tacksamt!
 
 
//Linda - återfallsbilägare! :D

Sommaren var kort!

Här kommer en snabbgenomgång av min sommar:
 
SOMMARENS:
 
Bästa: Dagarna i Falkenberg, Varberg och Träslövsläge! Kanonväder!
Sämsta:  Allt regn.
Resa: Till min Åsa i Stockholm!
Citat: "Är det grön mjölk mamma?"
Fynd: Vita, tunna Salomonskor. 399 kr i stället för 700 kr!
Fest: Förfesten på segelbåten! Kunde inte varit bättre! 
Konsert: Lars Winnerbäck (Visserligen den enda, men ändå! ;) )
Jobb: Att få sötmonstret blöjfri. 
Fras: Varför då? (Det har jag hört ca 50 gånger om dagen. Hela semestern...) Och: "Behöver du kissa?" (Sagt av mig och sambon, oxå ca 50 gånger om dagen. Hela semestern... ;) )
Bonus: Allt annat kul jag har gjort! Bland annat grillat, festat, metat kräftor, varit på Skara Sommarland, lekträffar och massor av andra saker!
 
 
Det kommer fler bilder en annan dag! Såna där kollage ni vet... ;)
 
 
//Linda - kort och gott! :D
 
 

Köpa tålamod?

Kan man det? I så fall vill jag göra det... Helst igår... :S
 
Denna dagen är snart slut och det är jag glad för. Väldigt glad. Jag har varit vaken ca 2½ timme i natt (på grund av ett sprattlande, snarkande sötmonster och tydligen var det fullmåne oxå), har en förkylning i kroppen och har en mage som protesterar av Diklofenak.
 
Om ja är trött? Ja!
 
Om sötmonstret blir på sitt allra jävligaste humör när jag är trött? JA!!!
 
Undrar om det finns nåt som är värre än en uppkäftig, bråkandes, odräglig treåring? Skulle möjligtvis vara en förkyld trött morsa med magproblem... ;)
 
 
//Linda - i morgon är en annan dag!
 
 

RSS 2.0