Bilar!

Sötmonstret gillar bilar. Och nu menar jag inte vilka bilar som helst (även om det mesta med motor är väldigt intressant) utan Blixten McQueen m fl i filmen Cars (Bilar). Här går filmen under namnet Racerbilar! Han gillar visserligen bara de 20 första minuterna i den första filmen, men det är ändå bättre än Djungelhjul och Chuggington... Och betydligt bättre än Star Wars och Ninjago och alla andra skitleksaker som han garanterat kommer älska om nåt år.

Karaktären Bärgar´n är en klar favorit, och även lastbilen Mac. Alla lastbilar här hemma, och alla lastbilar vi möter, heter Mac, och hittar man ett klädesplagg med Mac på så är lyckan total! Han gillar även Blixten och äger nu två pyjamaser med honom på. Det blir mycket roligare att ta på pyjamas om det är ett trevligt motiv på. Ibland måste man göra det enkelt för sig! ;)

Tyvärr är sötmonstret lite för bilskadad, eller om han bara har lika livlig fantasi som sin mor, blandat med ett knippe humor... När vi pratar om att han snart fyller år och att han fyller år i mars så tittar han bara på oss och säger, helt allvarligt: Nä. I Mac...

Ja, vad ska man säga? Dags att köpa ett dockskåp kanske? ;)


//Linda - uppskattar fantasi och humor!
Postat av: Mormor Gunnel.

Han är bra skön sötmonstret, kul det där med att han inte fyller år i Mars utan i Mac... :)

2012-02-08 @ 23:10:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0