Smileys i vardagen?

Saknar ni det? Jag chattade precis med Tant Skarp och vi kom fram till att det kan vara svårt att uttrycka sig så att alla förstår vad man menar när man skriver. Vissa behöver kroppsspråk och tonfall för att kunna känna av läget, och det är väldigt svårt för många människor att uppfatta ironi i skrift. Även om det ironiska avslutas med en ;).

Och lika väl som att man kan sakna kroppsspråk och tonfall i det man läser kan man sakna smileys i verkliga livet! Tänk vad smidigt om man bara kunde slänga fram en frågande smile ( :question: ) om man inte förstår vad nån säger. Eller en smiley som slår på en annan om man är arg på nån. Eller varför inte en sån här :D om man tycker att nåt är jättekul! Och visst är det lite fånigt att göra "tummen upp" om nån gör nåt bra? Det vore ju bra mycket roligare att slänga in en :thumbup: !

Men det kanske skulle bli krångligt oxå... Var skulle man förvara alla dessa smileys? Och tänk om man tappar :love: och råkar få fram :mad: i stället. Eller tvärtom! Det kan ju bli hur dumt som helst... Det kanske är bäst att det är som det är. Men visst kan man sakna lite lättsamma gula gubbar i vardagen! Eller vad det nu är! I min värld är det gula gubbar i alla fall! :p


//Linda - ;p



Postat av: A-K

Men jag ser ju inte smileysarna :'(

2012-02-09 @ 23:23:10
Postat av: Mamma Gunnel.

Ja kul som vanligt att läsa dina funderingar... :) :)

2012-02-10 @ 08:59:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0